COOKIES

Svetainėje naudojami vadinamieji. paslaugų slapukus (vadinamuosius “slapukus”). Tai IT duomenys, saugomi Paslaugos naudotojo galinėje įrangoje (kompiuteryje, telefone, planšetiniame kompiuteryje ir pan.) ir skirti naudotis Paslaugos interneto svetainėmis. Slapukuose paprastai nurodomas svetainės, iš kurios jie gauti, pavadinimas, laikas, kada jie saugomi galutiniame įrenginyje, ir unikalus numeris.

Administratorius naudoja slapukus, kad galėtų teikti Vartotojui elektronines paslaugas ir gerinti šių paslaugų kokybę.

Šie failai:

– saugomi įrenginio (kompiuterio, telefono ir pan.) atmintyje,

– suteikti jums galimybę naudotis visomis Svetainės funkcijomis,

– nekeičia prietaiso nustatymų.

Jūsų galinėje įrangoje slapukus įkelia ir prieigą prie jų suteikia Svetainės operatorius. Daugumoje standartinių ir įprastų interneto naršyklių yra numatytieji slapukų priėmimo nustatymai.

Tačiau naudodamiesi atitinkamomis naršyklės parinktimis galite bet kada:

– ištrinti slapukus,

– užblokuoti automatinį jų tvarkymą ir naudojimą ateityje.

Kai kurie slapukai yra būtini šios svetainės veikimui. Jei nuspręsite apriboti jų naudojimą, kai kurie svetainės ir (arba) paslaugos aspektai gali neveikti tinkamai arba gali būti nepasiekiami.

Šioje Svetainėje slapukai naudojami:

– rinkti informaciją apie veiklą konkrečioje svetainėje,

– įsiminti sesijos informaciją ir prisiminti anksčiau svetainėje / paslaugoje pateiktus asmeninius duomenis, taip pat pritaikyti svetainę / paslaugą prie individualių pageidavimų ir poreikių,

– statistinių duomenų, padedančių suprasti, kaip svetainės lankytojai naudojasi svetainėmis, kūrimas, o tai leidžia mums tobulinti jų struktūrą ir turinį,

– suteikiant galimybę naudotis Svetainės funkcijomis.

Norėdami sužinoti, kaip tvarkyti slapukus, taip pat kaip apriboti jų naudojimą, žr. savo naudojamos naršyklės pagalbos failą.